×

Event

Online event/show? We staan voor u klaar!


Corona zette onze manier van denken, leven en beleven in een ander perspectief. De klassieke vormen van event-beleving zijn momenteel onderhevig aan heel wat regels, waardoor veel bedrijven hun plannen on hold zetten of zelfs helemaal cancelen.

De realiteit is dat we met de huidige situatie moeten leren omgaan, en op zoek moeten naar nieuwe vormen van “beleving” om uw boodschap bij de klant, medewerkers of stakeholders te brengen. Goed en professioneel communiceren is hierbij een essentieel onderdeel.

Met de expertise die we hebben opgebouwd, bij zowel de organisatie van events, maar zeker ook binnen de media als producer van TV-producties (waaronder Café Corsari, De Warmste Week, showcases van o.a. Stromae, Queen of the Stone Age en Arctic Monkeys), kunnen we een creatief antwoord bieden om uw verhaal op een visueel sterke manier (online event, online TV-show/productpresentatie …) bij uw klanten of medewerkers te brengen.

We stellen het inhoudelijk scenario (show/presentatie) in overleg met u samen en verzorgen daarnaast ook de volledige productie (presentatie, beeldmateriaal, reportages, montage, opnamestudio, camera’s, regie, streaming…).

 

Neem vrijblijvend contact voor meer info en gepersonaliseerde concepten: Wim De Craene (0472 234 549)

#SamenKijkenWeVooruit en maken we er een topbeleving van!

Klant
Datum
Locatie

Wereldwijd