×

Media

52.907 sportievelingen geven alles tijdens Warmathon van De Warmste Week


De Warmathon van De Warmste Week bracht een record aantal deelnemers op de been. Maar liefst 52.907 sportievelingen liepen meer dan 340.000 kilometer bij elkaar voor hun zelf gekozen goed doel. Nooit eerder verschenen zoveel deelnemers aan de start.

Daarmee is de Warmathon het grootste, meest solidaire loopevenement van het jaar.

Voor de vijfde editie lag de start in Kortrijk. Daarna hield de Warmathon halt in Brussel (met start en aankomst in het Koning Boudewijnstadion), Gent, Antwerpen, Leuven en voor het eerst ook in Beringen (be-MINE). MNM-DJ’s Peter Van de Veire, Tom De Cock en Brahim zorgden samen met Start to DJ-winnaars Merlo en Avalonn voor ongeziene ambiance op en naast het parcours!

MNM reisde mee met de Warmathon en maakte elke dag live radio en online content over de vele acties die in Vlaanderen georganiseerd werden en uiteraard over de Warmathon zelf.

Ook nieuw bij de Warmathon was de actietent waarbij actievoerders hun verhaal en opbrengst konden delen in een actiefilmpje bij één van de vele BV’s. Onder andere Jeroen Meus, Karl Vannieuwkerke, Bart Peeters, Frank Deboosere, Rudi Vranckx, Lotte Vanwezemael, Xavier Taveirne en de MNM-DJ’s waren host bij de actievideo’s.

De Warmathon bracht een recordbedrag van 717.274 euro op voor de 2088 goede doelen van De Warmste Week.

 

Flexivent stond voor het vijfde jaar op rij, in opdracht van VRT, in voor de algemene projectleiding van de Warmathon.

 

Klant VRT - DE WARMSTE WEEK
Datum 18/12/2019
Locatie

Kortrijk – Brussel – Gent – Antwerpen – Leuven – Beringen