×

Event

OFF OPENING AZ ALMA


In het bijzijn van heel wat politici, prominenten en genodigden uit de medische sector werd het nieuwbouwziekenhuis AZ Alma in Eeklo officiëel geopend.

Het academisch deel en de officiële inhuldiging vonden plaats verspreid over het gebouw. Het hele event werd live gecapteerd en simultaan vertoond in het auditorium en de naastliggende foyer. Op die manier hoefden de genodigden geen seconde van het hele gebeuren te missen. Aansluitend volgde een receptie en walking diner in het monumentale Atrium.

Ter gelegenheid van de officiële opening werd het architecturale gebouw in warm rood met projectie van het AZ Alma-logo sfeervol uitgelicht. De centrale inkom (Aorta) werd voorzien van een Laurier-laan met rode loper.

Voor het totale concept en productie van de officiële opening deed AZ Alma beroep op Flexivent. Een bijzonder mooi project waar we met veel voldoening op terugblikken.

Bekijk ook de Gezinsdag van AZ Alma

Ook AZ Alma blikt terug op een feestelijk en geslaagd openingsweekend, zegt Rudy Maertens, algemeen directeur en dagelijks bestuurder van AZ Alma: “Het openen van een compleet nieuw ziekenhuis is, net als het bouwen ervan, een echt huzarenstukje. Bij AZ Alma kozen we voor een traject met enkele pré-openingen voor specifieke doelgroepen, een officiële opening met ministeriële aanwezigheid en een gezinsdag voor onze artsen, medewerkers, vrijwilligers en hun familie. Het was voor ons heel belangrijk dat al deze evenementen in dezelfde look and feel zouden verlopen. Voor de realisatie van dit totale pakket deden we voor het eerst (maar niet voor het laatst) een beroep op Flexivent en we zijn heel blij dat we deze keuze gemaakt hebben. Het werd een fantastische samenwerking op vlak van kwaliteit, service, transparantie en stiptheid, de professionele aanpak van Flexivent was een absolute meerwaarde.”

Klant AZ Alma
Datum 17/03/2017
Locatie

AZ Alma Nieuwbouwziekenhuis – Eeklo