×

Event

OFF OPENING AERTSSEN LOGISTICS


Aan de vooravond van het Aertssen Summer Festival werden 400 VIP’s uitgenodigd om de site en het kantoorgebouw van Aertssen Logistics officieel te openen.

Na de ontvangstreceptie lichtte Antwerps burgemeester Bart De Wever de geschiedenis van de Antwerpse Haven toe, en feliciteerde hij de familie Aertssen met hun 60-jarig jubileum en innovatieve aanpak.

Annelies Van Herck leidde vervolgens een panelgesprek met verschillende prominenten uit de sector. Sam Aertssen (Director Aertssen Logistics), Vlaams Minister-President Jan Jambon, Prof. Christa Sys, Jacques Vandermeiren (CEO Port of Antwerp-Bruges) en Wouter De Geest (Voka) gaven hun visie op een snel veranderende wereld en de gevolgen daarvan voor de verschillende sectoren. Nadien konden de genodigden het nieuwe kantoorgebouw bezoeken en kregen ze vanop de 7e verdieping een prachtig uitzicht over de site én de streek.

Voor dit event bouwden we één van de nieuwe werkplaatsen om tot VIP-hall met een centrale “Aertssen-boulevard“, bijpassende designverlichting (DARK), een stijlvolle marmeren bar, groene accenten en verticale led-stroken die voor een dynamisch effect zorgden.

Daags na de officiële opening was er het Aertssen Summer Festival, een privé-festival voor medewerkers, partners en klanten met alles erop en eraan én een top-line-up met o.a. Natalia, Clouseau, Camille, #LikeMe, Samson & Marie ….

Bekijk hier het project AERTSSEN SUMMER FESTIVAL 2022.

Klant Aertssen Group
Datum 24/06/2022
Locatie

Aertssen Logistics – Verrebroek