×

Event

GMS UNBOXING NIGHT


GMS Leuven pakte uit met ‘Unboxing Night’. Een uniek concept waarbij klanten op één avond in de vertrouwde showroom van hun Mercedes-Benz-concessie maar liefst 5 nieuwe modellen binnen het segment van luxe-personenwagens konden ontdekken.

Elke wagen werd voorgesteld in een specifieke box/decor. De genodigden werden via een tunnel naar de verschillende boxen geleid.

Zo vond je de A-Klasse Berline en CLA terug in een oase van groene wand-en hangplanten. De GLE in een design-omgeving met zwevende gloeilampjes, Knoll-Barcelona-zitbanken en een oester- en Whisky-tasting, en de B-Klasse in een speelse, kleurrijke en zomerse familiesfeer. Voor de AMG GT, de sportieve krachtpatser binnen het gamma, werd Belgium’s Got Talent top 6-finalist Mathias Goethals uitgenodigd. Hij bewees met een handbalancing-act dat perfectie écht bestaat, net als de AMG GT. DJ Avalonn zorgde voor de perfecte sound bij de ‘Unboxing Night’.

Springbok Agency tekende voor de communicatie van ‘Unboxing Night’, Flexivent voor de realisatie van het event en de creatie van de verschillende settings en sfeer, in lijn met het DNA van de wagens en Mercedes-Benz.

Klant GMS Mercedes-Benz - Leuven
Datum 25/04/2019
Locatie

GMS – Leuven