×

Event

Larcier Group


De juridische en fiscale wereld evolueert razendsnel. Uitgeverijen Larcier, Indicator, Intersentia en Bruylant slaan de handen in elkaar en bundelen de krachten. Een nieuw logo duidt de visie en ambities.

Daarnaast voerde Larcier Group/Indicator een Europese studie uit waarin ze de (digitale) evoluties en uitdagingen in de fiscale en juridische sector onderzocht. De resultaten werden voor hun doelpubliek gepresenteerd tijdens een plenaire meeting met panelgesprekken, waaraan experts uit de verschillende domeinen deelnamen. Gastheer Christophe Deborsu leidde het publiek doorheen het interactieve event, dat werd gecapteeerd, simultaan vertaald en voorzien van een aantal votingmomenten.

Na het plenaire deel werd de genodigden een verfijnde walking dinner aangeboden. Bij het verlaten van het event was er voor elke bezoeker nog een goodiebag met o.a. het nieuwe boek waarin de studie werd toegelicht.

Flexivent realiseerde, samen met Larcier Group, Springbok Agency en Comm2B, het event en stond in voor de overkoepelende productie en projectcoördinatie.

Klant Larcier Group
Datum 26/02/2019
Locatie

Proximus Lounge – Evere