×

Event

GEZINSDAG AZ ALMA


Voor de deuren van het nieuwe ziekenhuis écht opengaan voor patiënten en bezoekers, was er een gezinsdag voor artsen, medewerkers en vrijwilligers.

Het werd voor de 3000 genodigden een dag vol verrassingen, food, drinks en leuke acts! Onder andere Bumba, Kabouter Plop en Ghost Rockers waren van de partij. Ook het concept en de uitwerking van de gezinsdag vertrouwde AZ Alma toe aan Flexivent.

Bekijk hier de officiële opening van AZ Alma

Ook AZ Alma blikt terug op een feestelijk en geslaagd openingsweekend, zegt Rudy Maertens, algemeen directeur en dagelijks bestuurder van AZ Alma: “Het openen van een compleet nieuw ziekenhuis is, net als het bouwen ervan, een echt huzarenstukje. Bij AZ Alma kozen we voor een traject met enkele pré-openingen voor specifieke doelgroepen, een officiële opening met ministeriële aanwezigheid en een gezinsdag voor onze artsen, medewerkers, vrijwilligers en hun familie. Het was voor ons heel belangrijk dat al deze evenementen in dezelfde look and feel zouden verlopen. Voor de realisatie van dit totale pakket deden we voor het eerst (maar niet voor het laatst) een beroep op Flexivent en we zijn heel blij dat we deze keuze gemaakt hebben. Het werd een fantastische samenwerking op vlak van kwaliteit, service, transparantie en stiptheid, de professionele aanpak van Flexivent was een absolute meerwaarde.”

Klant AZ Alma
Datum 19/03/2017
Locatie

AZ Alma Nieuwbouwziekenhuis – Eeklo