×

Event

Scoor met Radio on Tour van Flexivent


Hét verbindend en mobiel radioconcept voor jouw bedrijf, stad, gemeente of organisatie!

Radio On Tour is het ultieme concept om mensen op een fijne en veilige manier te laten connecteren. Je bepaalt zelf de content & de muziek. Onze bekende presentatoren zorgen voor een topshow die nog lang zal nazinderen.

Met Radio On Tour van Flexivent is succes, beleving én entertainment gegarandeerd!

“Let The Music Play!”

Met Radio On Tour zit je op de eerste rij en bepaal je helemaal zelf hoe de uitzending klinkt. We staan je van A tot Z bij om er een onvergetelijke show van te maken, samen mét de luisteraars! Hun stem en muziekkeuzes kleuren de uitzending. Gepersonaliseerde jingles met de naam van je bedrijf, stad of gemeente maken de uitzending compleet! En uiteraard mag een professionele radio-host niet ontbreken. Je kan kiezen uit één of meerdere van onze bekende top-DJ’s!

De uitzending live beluisteren kan uiteraard coronaproof via een unieke link, waar je ook bent (thuis, op het werk, in de wagen, in de tuin …).

Uniek, exclusief & mobiel!

Radio On Tour komt naar je toe! De plaats van uitzending kies je dus helemaal zelf. In minder dan 50 minuten zijn we klaar voor uitzending. Onze FlexStudio.BE wordt o.a. ook door alle grote nationale radiozenders ingezet voor uitzendingen op locatie (bekijk hier een paar voorbeelden).

Kies je voor een paar uur radio, een dag of een hele week (zoals bvb Radio Lievegem of Stad Dendermonde)? Alles met onze flexibele formule.

Intussen blikken o.a. Microflor NV, Stad Brugge, Gemeente Lievegem, Gemeente Kuurne, Familiehulp VZW, stad Dendermonde en Aertssen Group NV samen met ons terug op een fijne ervaring! De voorbereidingen voor nieuwe uitzendingen zijn in volle gang.

Waarom kiezen voor Radio on Tour?

  • Creatief, gepersonaliseerd en coronaproof event op maat van je bedrijf, gemeente, stad of organisatie.
  • Professionele en persoonlijke aanpak met een ervaren team van programma-/mediamakers, presentatoren en technici.
  • De muziek en inhoud kies je helemaal zelf.
  • Snel en flexibel realiseerbaar.
  • Brede en positieve uitstraling.

Klinkt dit radiofeest als muziek in de oren?

Contacteer ons voor meer details en verschillende formats en wie weet strijken we binnenkort bij je neer!

Wim De Craene – 0472 234 549 – info@flexivent.be

** Radio On Tour is een geregistreerd merk.

Klant
Datum
Locatie