×

FlexStudio.BE


FlexStudio.BE zijn 4 state of the art mobiele media-/opname- en radiostudio’s, ontwikkeld door Flexivent. De studio’s zijn ingericht voor (live) opnames van radio-uitzendingen, podcasts, streaming-events, tv-projecten en media-producties. 

Ook als pop-up-studio bij diverse activaties (o.a. DJ-booth, promostand, registratiedesk …) bewezen ze al uitgebreid hun dienst.

Bij het ontwerp werd heel wat aandacht besteed aan design, flexibiliteit, functionaliteit, akoestiek en toegankelijkheid. De mogelijkheden van FlexStudio.BE zijn heel uitgebreid en aanpasbaar naar quasi elk media-, event- of promo-project. Ze worden standaard geleverd zonder technische opname-apparatuur. De klant is vrij hier zelf een partner in te kiezen.

Elke FlexStudio.BE kreeg een eigen interieur en bijhorende nummerplaat, zijnde: ON AIR, ON TOUR , ON STAGE.

Recent werd FlexStudio.BE – XL toegevoegd aan de vloot. De studio is 1,5m langer dan de andere FlexStudio’s en heeft een centrale desk.

FlexStudio.BE – ON AIR is zwart van kleur (buitenzijde) en kan gebrand worden naar de kleuren van het merk. FlexStudio.BE – ON TOUR, FlexStudio.BE – ON STAGE en FlexStudio.BE – XL zijn wit aan de buitenzijde en eveneens te branden naar het merk of product.

Neem vrijblijvend contact voor meer info of een offerte via ons contactformulier

Op zoek naar een mobiele redactie-, regie- of productie-trailer? Check hier FlexLounge.BE

Klant
Datum
Locatie