×

Event

Van Marcke Kick-Off’s


Ook bij Van Marcke kon de nieuwjaars-kick-off niet doorgaan zoals men het gewend was. Het event voor de 1300 medewerkers kreeg een nieuwe look en voor het eerst een digitale invulling. We creëerden en produceerden voor Van Marcke twee live-shows waarin werd teruggeblikt op het jaar 2020, maar vooral met positieve vibes werd vooruit gekeken naar het boeiende jaar 2021.

Naast Mevrouw Caroline Van Marcke (ceo) namen ook andere leden van het managementteam en werknemers plaats in de sofa. De show werd afgewisseld met beeldreportages die vooraf werden opgenomen in het Van Marcke hoofdkwartier en in diverse toonzalen in Vlaanderen en Wallonië.

Sandra Kim was de muzikale gast en verraste de kijkers met haar gouden stem!

De Nederlandstalige show werd gehost door Karl Vannieuwkerke. De Franstalige show, die niet alleen in België maar ook in Zwitserland en Luxemburg te volgen was, door Maureen Louys.

Beide live-shows werden volgens de geldende corona-voorschriften opgenomen in het hoofdkwartier van Van Marcke in Aalbeke.

De totale realisatie van beide events/shows (ontwikkelen van het nieuwe concept, decor en uitstraling en de inhoudelijke en productionele invulling), vertrouwde Van Marcke toe aan Flexivent. 

Klant Van Marcke NV
Datum 20/01/2021
Locatie

Van Marcke – HQ – Aalbeke