×

Media

492.670 EURO VOOR WARMATHON!


Voor het 3e jaar op rij kon je tijdens De Warmste Week van Music For Life rondjes lopen voor de meer dan 1000 goede doelen. MC’s Stijn Vlaeminck en Cath Luyten trokken 6 dagen lang van Provinciehoofdstad naar Provinciehoofdstad. MNM Start to DJ-winnaars Freaquency en Avalonn zorgden samen met StuBru-filefuif-DJ Shizzle Le Sauvage voor de beste loopbeats op en naast het parcours.

Nieuw dit jaar was de ‘High Five For Life-stage’. Op dit speciaal gebouwde platform konden deelnemers tijdens het lopen een High Five krijgen Stijn, Cath of een BV.

Tijdens de live-stand-ups met Bram, Eva en Linde in Wachtebeke kwamen pakkende verhalen aan bod. Zo was er Dirk, die herstelde van een herseninfarct en koste wat het kost op de Warmathon in Brugge de laatste meters voor de finish niet in zijn rolstoel maar stappend wilde afleggen. Chapeau, Dirk!

Ruim 44.000 deelnemers namen deel aan Warmathon en liepen, met de steun van Hello bank!, 492.670 euro bij elkaar voor de meer dan 1000 goede doelen van Music For Life. De Warmste Week 2017 bracht in totaal 10.846.566 euro op.

Alg. projectcoördinatie Warmathon: Flexivent/Wim De Craene voor VRT. Productie: Golazo i.o.v VRT

Klant VRT - De Warmste Week
Datum 23/12/2017
Locatie

GENT/HASSELT/BRUSSEL/
BRUGGE/ANTWERPEN/LEUVEN