×

Event

RADIO ON TOUR


Hét verbindend en mobiel radioconcept voor jouw bedrijf, stad, gemeente of organisatie!

Zorg voor de ideale boost en verwen je medewerkers en collega’s met een gepersonaliseerde live radioshow op de werkvloer! Maar ook voor steden, gemeenten en organisaties is “Radio on Tour” hét verbindende concept bij uitstek, en bovendien is het helemaal coronaproof! 

Welkom in de show!

Ondermeer DJ* Marcel Vanthilt strijkt met zijn flitsende studio neer op de parking of in de werkplaats van je bedrijf of in het dorp en maakt er unieke live radio van en voor jou en je collega’s, buren…. Je kan de hele uitzending coronaproof volgen via een unieke link, waar je ook bent (thuis, op het werk, in de wagen, in de tuin …). Veilig binnenkijken in de studio kan uiteraard ook!

Stel met het hele team of dorp jullie favoriete playlist samen en beleef een dag vol verrassingen, plezier en entertainment! Ons professioneel en gepassioneerd team, met tonnen ervaring in radioproductie, stelt samen met jullie een op maat gemaakt programma samen waarin alles kan en alles mag (een quiz, nieuwsflash, reportage, reclame, team-info, toelichting van de bedrijfsstrategie door de CEO/HR-manager …. Maar ook een huwelijksaanzoek of verjaardagswens is uiteraard mogelijk). Daarnaast kleuren we de uitzending met fijne gepersonaliseerde jinglesDe radio is helemaal van jullie!

Worden de coronaregels strenger? Geen nood. De uitzending kan altijd veilig plaatsvinden vanuit de studio. Wil je de uitzending liever op voorhand opnemen, ook dat kan met onze faciliteiten.

*Naast Marcel Vanthilt zijn ook andere bekende radio-dj’s beschikbaar voor “Radio on Tour”. In overleg bekijken we welke DJ best aansluit bij het DNA van jullie bedrijf, gemeente/stad of organisatie.

Uniek, exclusief & mobiel!

Onze 3 eigen ontwikkelde professionele mobiele radiostudio’s (FlexStudio.BE), met elk een eigen interieur, zijn uniek op de markt en kunnen trouwens helemaal worden gebrand in de bedrijfskleuren. Ze zijn een referentie in radioland omwille van hun specifieke inrichting die speciaal voor live radio-uitzendingen werd gebouwd. FlexStudio.BE werd intussen door alle grote nationale radiozenders ingezet (bekijk hier een paar voorbeelden). 

Waarom kiezen voor Radio on Tour?

  • Creatief, gepersonaliseerd en coronaproof event op maat van je bedrijf, gemeente, stad of organisatie.
  • Professionele en persoonlijke aanpak met een ervaren team van programma-/mediamakers, presentatoren en technici.
  • De muziek en inhoud kies je helemaal zelf.
  • Snel en flexibel realiseerbaar.
  • Brede en positieve uitstraling.

Klinkt dit radiofeest als muziek in de oren?

Contacteer ons voor meer details en verschillende formats en wie weet strijken we binnenkort bij je neer!

Wim De Craene – 0472 234 549 – info@flexivent.be

Klant
Datum
Locatie